top of page
  • Padel Academy Beveren

GA JE OOK VOOR EEN PROEFLES OF LOSSE LES?

Voor jeugd en volwassenen

​​

Je kan een losse les volgen als individu of in groep, en je hoeft nog geen lid te zijn van de padelclub Beckhand. Een les duurt 1 uur en je kunt gebruik maken van de materialen die de trainer of de club ter beschikking stelt, zoals ballen en trainingsmateriaal.

Je bepaalt zelf of je voor privélessen gaat of dat je in groep wenst te trainen. 1 persoon stelt de groep samen en maakt de reservering. Dag en tijd zijn uiteraard in overleg.

Tarief

Volwassenen

<18h en in de weekends:

  • Privéles: Leden: €41/uur. Niet leden: € 56/uur.

  • Duoles:  Leden: €22,5 p.p./uur. Niet leden: €30 p.p./uur.

  • Groepsles met drie:  €16 p.p./uur. Niet leden: €21p.p./uur.

  • Groepsles met vier: €13 p.p./uur. Niet leden €17p.p./uur.

(leden = in het bezit van een dalabonnement van Beckhand)

Jeugd

  • 5% korting op het normale tarief

Meer info


Onze club:

Tennis- en padelcentrum Beckhand, Gasdam 3, 9120 BEVEREN


Algemene voorwaarden

Zie punt 6. Trainingen (4,5 en 6)

4. Gast heeft geen recht op een inhaalles bij annulering van een training door Gast of een no show van Gast. Als Gast is verhinderd door ziekte of andere omstandigheden dan kan hij in overleg met de coach een vervanger in de plaats stellen.

5. Wanneer de coach door ziekte of andere omstandigheden niet in staat is om de training te verzorgen, zal PAB de training annuleren en in overleg met de Gast een vervangende training inplannen in de daarvoor door PAB vooraf bepaalde inhaalweek.

6. Als er sprake is van gevaarlijke weersomstandigheden, waaronder onweer, storm, extreme warmte, sneeuw en ijzel, kan PAB de training opnieuw inplannen (maximaal 2 per lessenreeks van 10 en maximaal 1 per lessenreeks van 5). PAB zal zich ertoe inspannen om Gast hiervan uiterlijk 60 minuten van tevoren telefonisch op de hoogte te stellen. Als er meer trainingen in een lessenreeks door weersomstandigheden niet kunnen doorgaan, ontvangt Gast hiervoor credits welke kunnen ingezet worden bij een gelijkaardige reservering.










14 weergaven
bottom of page